Koivuhaan Autokatsastus Oy | Katsastus Vantaa

Niittytie 15 Vantaa

ma-pe 8-18

Rekisteröintikatsastus

Auton maahantuonti suoritettu ja rekisteröintikatsastus edessä? 

Koivuhaan Autokatsastus Vantaalla hoitaa maahantuodun autosi rekisteröintikatsastuksen edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

Rekisteröintikatsastusaika kannattaa varata puhelimitse. Samalla voit kysyä meiltä, jos tarvitset lisätietoa johonkin auton maahantuontiin liittyvään asiaan. Olemme myös täyden palvelun rekisteröintitoimisto, joten meillä hoidat kaikki siirtolupiin, vakuutuksiin ja rekisteröintiin liittyvät asiat samalla käyntikerralla.

Varaa Rekisteröintikatsastus

Hinnasto

Henkilö- ja pakettiautot

 • Rekisteröintikatsastus + Määräaikaiskatsastus, EU-auto 170€

  Sisältää määräaikaiskatsastuksen ja päästömittaukset. EU-tyyppihyväksytty auto (tai muu Euroopan markkinoille tarkoitettu auto)

 • Rekisteröintikatsastus, EU-auto 120€

  Ilman määräaikaiskatsastusta. EU-tyyppihyväksytty auto (tai muu Euroopan markkinoille tarkoitettu auto)

 • Rekisteröintikatstus, EU:n ulkopuolelta (USA, Japani, Venäjä ym.) 270€

  Sisältää määräaikaiskatsastuksen ja päästömittaukset. Hinta koskee myös EU-alueelta tuotuja em. maiden markkinoille tarkoitettuja autoja

 • Jälkitarkastus 27€

  Hylätyn rekisteröintikatsastuksen jälkitarkastus

Määräaikaiskatsastusta ei tarvitse tehdä rekisteröintikatsastuksen yhteydessä, jos ajoneuvo on niin uusi, ettei se ole Suomen lainsäädännön mukaan vielä määräaikaiskatsastusvelvollisuuden alainen. Määräaikaiskatsastusta ei myöskään tarvitse tehdä, jos ajoneuvolle esitetään selvitys ulkomaisesta hyväksytystä määräaikaiskatsastuksesta, joka on tehty suomalaisten katsastusaikasääntöjen mukaisesti muussa ETA-valtiossa. Selvityksessä tulee ilmetä päivämäärä, jolloin katsastus on suoritettu ulkomailla.

Usein kysyttyä rekisteröintikatsastuksesta

Tarvitsenko CoC-todistuksen tai vaatimuksenmukaisuustodistuksen?

Useimmiten riittää ulkomainen rekisteröintitodistus. Joissain tapauksissa ajoneuvon tiedot on merkitty ulkomaiselle rekisteröintitodistukselle puutteellisesti, jolloin saatetaan tarvita lisäselvityksiä.

Tarvitsenko maahantuodulle ajoneuvolleni siirtoluvan?

Mikäli ajoneuvossa ei ole voimassa olevia ulkomaalaisia rekisterikilpiä ja vakuutusta, tulee ajoneuvolle hakea siirtolupa. Tätä varten voit tehdä liikennevakuutuksen ennakkoon ja täyttää Verohallinnon nettisivuilla käyttöönottoilmoituksen, joka oikeuttaa väliaikaiseen kolmen (3) kuukauden verottomaan käyttöön. Tehtyäsi käyttöönottoilmoituksen, tule käymään meillä, niin teemme siirtoluvan Sinulle.

Milloin saan suomalaiset rekisterikilvet?

Saatuasi Verohallinnolta autoveropäätöksen ja maksettuasi sen, saat sähköpostiisi ilmoituksen rekisteröintiluvasta. Sähköpostin saatuasi voit tulla hakemaan meiltä suomalaiset rekisterikilvet ajoneuvoosi. Muistathan ottaa rekisteröintikatsastuksesta saamasi rekisteröintikatsastustodistukset mukaasi.