Koivuhaan Autokatsastus Oy | Katsastus Vantaa

Niittytie 15 Vantaa

ma-pe 8-18

Rekisteröintikatsastus

Meillä hoidat maahantuodun ajoneuvosi rekisteröintikatsastuksen nopeasti, edullisesti ja ammattitaidolla! Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista rekisteröintikatsastuksista, joten ajoneuvosi on meillä osaavissa käsissä.

Suosittelemme varaamaan ajan rekisteröintikatsastukseen numerosta 0207 999 620, mutta pyrimme hoitamaan maahantuontikatsastukset myös ilman ajanvarausta.
Mikäli sinua askarruttaa jokin seikka ajoneuvosi maahantuonnissa tai sen katsastuksessa, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!
 
Rekisteröintikatsastushinnat

Henkilö- ja pakettiautot

EU-alueelta tuotu

120€ Ilman määräaikaiskatsastusta
 
170€ Sisältäen määräaikaiskatsastuksen ja päästömittaukset
 

EU-alueen ulkopuolelta tuotu (USA, Japani, Venäjä ym. autot)

270€ Sisältäen määräaikaiskatsastuksen ja päästömittaukset

Usein kysyttyä maahantuodun ajoneuvon rekisteröintikatsastuksesta
Mistä tiedän tarvitseeko autolleni tehdä määräaikaiskatsastus rekisteröintikatsastuksen yhteydessä?

Määräaikaiskatsastusta ei tarvitse tehdä rekisteröintikatsastuksen yhteydessä, jos ajoneuvo on niin uusi, ettei se ole Suomen lainsäädännön mukaan vielä määräaikaiskatsastusvelvollisuuden alainen. Määräaikaiskatsastusta ei myöskään tarvitse tehdä, jos ajoneuvolle esitetään todistus ETA-valtiossa hyväksytystä määräaikaiskatsastuksesta, joka on voimassa suomalaisten katsastusaikasääntöjen mukaisesti. Todistuksesta tulee ilmetä päivämäärä, jolloin katsastus on suoritettu ulkomailla.

Tarvitsenko CoC-todistuksen tai vaatimuksenmukaisuustodistuksen?

Useimmiten riittää ulkomainen rekisteröintitodistus. Joissain tapauksissa ajoneuvon tiedot on merkitty ulkomaiselle rekisteröintitodistukselle puutteellisesti, jolloin saatetaan tarvita lisäselvityksiä.

Tarvitsenko maahantuodulle ajoneuvolleni siirtoluvan?

Mikäli ajoneuvossa ei ole voimassa olevia ulkomaalaisia rekisterikilpiä ja vakuutusta, tulee ajoneuvolle hakea siirtolupa. Tätä varten voit tehdä liikennevakuutuksen ennakkoon ja täyttää Verohallinnon nettisivuilla käyttöönottoilmoituksen, joka oikeuttaa väliaikaiseen kolmen (3) kuukauden verottomaan käyttöön. Tehtyäsi käyttöönottoilmoituksen, tule käymään meillä, niin teemme siirtoluvan Sinulle.

Milloin saan suomalaiset rekisterikilvet?

Saatuasi Verohallinnolta autoveropäätöksen ja maksettuasi sen, saat sähköpostiisi ilmoituksen rekisteröintiluvasta. Sähköpostin saatuasi voit tulla hakemaan meiltä suomalaiset rekisterikilvet ajoneuvoosi. Muistathan ottaa rekisteröintikatsastuksesta saamasi rekisteröintikatsastustodistukset mukaasi.

Ota yhteyttä