Koivuhaan Autokatsastus Oy | Katsastus Vantaa

Niittytie 15 Vantaa

ma-pe 8-18

Haltijan muutos

Ajoneuvon rekisteriin merkitty omistaja pystyy tarvittaessa lisäämään tai poistamaan haltijoita. Rekisteröinti onnistuu tunnistautumalla sähköiseen Traficomin Oma Asiointi -palveluun tai asioimalla rekisteröivällä katsastustoimipaikalla tai vakuutusyhtiössä.

Ajoneuvon haltijana voit muuttaa ajoneuvon haltijoita ainoastaan silloin, kun olet saanut rekisteriin merkityltä omistajalta varmenteen tai valtakirjan asian hoitamiseksi.

Ajoneuvolla voi olla yksi tai useampi haltija. Rekisteriin merkitty 1. haltija on ajoneuvon pääasiallinen käyttäjä, jolle myös ajoneuvovero kohdistuu.

Hallinnasta luopumisilmoitus

Jos on ajoneuvon rekisteriin merkitty haltija, ja palauttanut ajoneuvon sen omistajalle, on omistaja velvollinen poistamaan ajoneuvosta haltijatiedon. Pyydä ensisijaisesti omistajaa muuttamaan haltijatiedot ajan tasalle.

Jos omistaja ei kuitenkaan tee muutosta haltijatietoihin, voit tehdä maksuttoman hallinnasta luopumisilmoituksen rekisteröintejä tekevällä katsastustoimipaikalla. Ilmoituksen myötä maksuvelvollisuutesi päättyy ajoneuvoveron ja vakuutuksen osalta.

Koivuhaan Autokatsastus Vantaalla palvelee kaikissa rekisteröintiasioissa ilman ajanvarausta. Katso rekisteröintipalvelun aukioloajat etusivulta