Koivuhaan Autokatsastus Oy | Katsastus Vantaa

Niittytie 15 Vantaa

ma-pe 8-18

Rekisteröintitodistuksen tulostaminen

Tekninen osa (I osa)

Rekisteröintitodistusta ei enää tulostu automaattisesti rekisteröinnin yhteydessä. Hyväksytyn määräaikaiskatsastuksen jälkeen kuitenkin tulostuu ajoneuvon rekisteröintitodistuksen tekninen osa.

Rekisteröintitodistuksen teknistä osaa (I osa) ei tarvitse enää pitää ajossa mukana Manner-Suomessa, mutta ulkomaille tai Ahvenanmaalle lähtiessä tulee se olla mukana.

Ilmoitusosa (II osa)

Rekisteröintitodistuksen ilmoitusosaa (II osa) ei tarvita autokaupan yhteydessä, jos myyjä pystyy luomaan sähköisen varmenteen tai tekemään sähköisen luovutusilmoituksen, jotka ovat pitkälti korvanneet paperisen ilmoitusosan. Omistajan vaihdoksen pystyy kuitenkin halutessaan edelleen tekemään myös rekisteröintitodistuksen ilmoitusosalla.

Rekisteröintitodistuksen ilmoitusosaa on edelleen syytä käyttää kaupanteon yhteydessä, jos myy ajoneuvon henkilölle, joka aikoo rekisteröidä ajoneuvon ulkomaille tai Ahvenanmaalle.

Mikäli tarvitset rekisteröintitodistuksen teknisen osan tai molemmat osat, voit tilata ne Traficomin Oma Asiointi -palvelun kautta tai voit hakea ne rekisteröintejä tekevältä katsastustoimipaikalta heti mukaasi. Tekninen osa on maksuton ja ilmoitusosan tulostaminen katsastustoimipaikalla maksaa 8,50€

Koivuhaan Autokatsastus Vantaalla palvelee kaikissa rekisteröintiasioissa ilman ajanvarausta. Katso rekisteröintipalvelun aukioloajat etusivulta