Koivuhaan Autokatsastus Oy | Katsastus Vantaa

Niittytie 15 Vantaa

ma-pe 8-18

Palvelut yrityksille

Tarjoamme joustavuutta ja kilpailukykyiset hinnat katsastuksiin – ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta – räätälöidään yrityksellenne sopivat hinnat ja palvelut!

Yritysasiakkaanamme voitte käyttää meidän erikseen sovittua noutopalveluamme, jolloin haemme auton katsastukseen ja palautamme sen katsastuksen jälkeen takaisin.

Suoritamme rekisteröintikatsastuksia myös moottorityökoneille, jotka lähtökohtaisesti tulemme sovittaessa katsomaan paikan päälle.

Onko yrityksellänne mennyt katsastusaika usein umpeen ennen kuin huomaatte asian? Ei hätää – me voimme tarvittaessa muistuttaa Teitä asiasta!
Halutessanne voitte antaa suostumuksen yrityksenne ajoneuvotietojen ylläpitoon, jolloin pysymme ajantasalla yrityksenne ajoneuvoista ja lähetämme ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen muistutuksen tulevista katsastuksista.

Meillä hoidat myös yrityksesi ajoneuvojen rekisteröinnit sujuvasti ja joustavasti aukioloaikojemme puitteissa, myös suuremmat rekisteröintimäärät onnistuvat sovitusti.
Meillä onnistuu kaikki kerralla – vakuutuksen ottaminen, rekisteröinti ja rekisteröintitodistuksen tulostaminen – ei tarvitse juosta useammassa paikassa yhden asian takia!

Laskutuskin on mahdollista avata yrityksenne käyttöön! Ota meihin yhteyttä, niin toimitamme laskutussopimuksen täytettäväksenne.

Yrityspalveluista lisätietoa antaa toimistohenkilökuntamme

sähköpostitse toimisto@koivuhaanautokatsastus.fi

tai puhelimitse 0207 999 620